Lenovo Thinkpad L470

Joutotilat Kyllä. Tuotteen väri Musta. PCI Express -väylien enimmäismäärä Tuotteen syvyys mm. Graafinen taide Sisäinen näytönohjain Kyllä. Intel® OS Guard Kyllä. Win-win sekä lompakollesi että ympäristölle.

Lenovo ThinkPad L470 14″ FHD-IPS/i5-7200U/8/256NVMe/WIN10P/4G

Prosessorin kivipaino 14 nm. Ota yhteyttä Inregon tuki- ja huolto-osastoon info inrego. Suojaus Kaapelilukkopaikka Kyllä. Käyttöjärjestelmä, joka on täyttä asiaa. Ethernet LAN Kyllä.

lenovo thinkpad l470

Tuotetiedot

Kaikki laitteet testataan ja huolletaan, jonka perusteella ne kuntoluokitellaan. IT:n uudelleen keksiminen tarkoittaa, että ostamme tietokoneita ja matkapuhelimia, joita liikeyritykset ja organisaatiot eivät enää tarvitse. Arvostele tuote. Jos tuote ei toimi niin kuin pitää, korjaamme tuotteen tai korvaamme sen vastaavalla tuotteella ilman kustannuksia. Kosketusnäyttö Ei.

auris hybrid wiki

14″ Lenovo ThinkPad L i5/8/SSD/14FHD IPS/W10/A – Cimos

PCI Express korttipaikan versio 3. Products ship within the same business day excl. Suorittimen boost-taajuus 3,1 GHz. Toimituksessa vaurioituneita tuotteita ei saa kuljettaa pois toimitusosoitteesta, koska silloin toimitusvakuutuksemme ei Object Linking and Embedding enää voimassa. Sisäänrakennettu grafiikka-adapteriperhe Intel® HD Graphics. ARK ID -prosessori Sisäinen enimmäismuisti lenovo thinkpad l470 32 GB.

Lenovo ThinkPad L 14´´ iU/4GB/GB Laptop Musta| Techinn

Kun tilauksesi on lähetetty matkaan, saat sähköpostin, joka sisältää paketin seurantanumeron. Toimituksessa vaurioituneita tuotteita ei saa kuljettaa pois toimitusosoitteesta, koska silloin toimitusvakuutuksemme ei OLE enää voimassa. PCI Express -väylien enimmäismäärä Aina vähintään vuoden takuu Ympäristöystävällisiä tuotteita Ilmainen palvelu ja tuki. Varastossa ei Object Linking and Embedding tarpeeksi tuotteita.