Lg Ultragear 27gp850-b 27 Qhd

Osta netistä. Pyyntöäsi käsitellään. Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Postipaketti Arvioitu toimitusaika: Ei tietoja. Postin pakettiautomaatti Arvioitu toimitusaika:

LG UltraGear 27GP850 27″ Gaming QHD IPS

Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Jyväskylä: 0 kpl Arvioitu toimitus: Sat Mar 05 CET Skip to Contents Skip to Accessibility Help. Ei tietoja. Ohjelmisto ja päivitykset Hold dit LG produkt opdateret, med den nyeste software eller firmware. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta.

lg ultragear 27gp850-b 27 qhd

Tuotteen ominaisuudet

Tallenna Peruuta. Mon Mar 21 CET Juhlat ja sesonki. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Rekisteröi tuote Saat uusimmat tuotetiedot ja hyödyllisiä vinkkejä rekisteröimällä tuotteesi. Lähes reunukseton malli Kallista Korkeus Kääntö.

ammattinimikkeet englanniksi isolla

LG 27” UltraGear™ Nano IPS 1ms -pelinäyttö NVIDIA® G-SYNC® -yhteensopivuudella | LG Suomi

Tarkempi, tasaisempi ja nopeampi FreeSync Premium -teknologian avulla pelaajat voivat kokea saumattoman liikkeen korkearesoluutioisissa, nopeatempoisissa peleissä. Vähentää tuloviivettä Dynamic Action Sync -toiminnolla, jotta pelaajat näkevät tärkeät hetket reaaliaikaisesti. Multitronic Maarianhamina Arvioitu toimitus: Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Internet Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Sulje ”tietoa evästeistä” -banneri.

LG 27″ Näyttö UltraGear 27GPB QHD Hz – musta

Tuote on lisätty toivelistalle. Hyökkää ensimmäisenä pimeässä Black Stabilizer -vakautustoiminto auttaa pelaajia välttämään pimeimmissä paikoissa piilottelevia tarkka-ampujia ja pakenemaan nopeasti, kun salama välähtää. Keskeytä video Toista video. Näytä kaikki tekniset tiedot Näytä vähemmän tietoja. Seinäjoki: 0 kpl Arvioitu toimitus: Se on helppo tapa pitää silmällä tuotetta, josta pidät, tai sinne voit tallentaa lahjaideoita ystäviä ja perhettä varten.