Locanda Fiorita Hotel Venice Italy

Majoituspaikka vastaa yleensä muutaman päivän kuluessa. Puhdistus- ja turvallisuuskäytännöt. De L’alboro. Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain. Kokonaiset kodit ja huoneistot Näytämme sinulle majoituspaikkoja, joissa saat koko paikan omaan käyttöösi.

Booking.comin asiakasarvioita koskevat ohjeistot

Luo tili. Locanda Antico Fiore. Hyvää: Siisteys, henkilökunta ja palvelu, majoituspaikan kunto ja tilat ja huoneen mukavuus. Lennot Lennot. Ylempiin kerroksiin pääsee hissillä. Loma-asunnot Loma-asunnot.

locanda fiorita hotel venice italy

Majoituspaikan Hotel Flora kuvagalleria

Hi you can write your request on the note Best regards. Henkilökunta 9,7. Maksullinen WiFi. Tarjoaako Locanda Fiorita ilmaisen WiFi-yhteyden? Kirjaudu sisään jatkaaksesi. Radisson Collection. Näytä tarjoukset Ilmainen peruutus Ilmainen aamiainen.

hydrostaattinen voimansiirto lumilinko

Nice Venice Apartments in San Marco Venetsia, Italy – Lets Book Hotel

Rialton silta ja Pyhän Markuksen basilika ovat huomionarvoisia maamerkkejä, ja alueen luonnonkauneuteen voi tutustua kohteissa Canal Grande ja Giardini della Biennale puistoalue. Hoping to see you in our hotel Yours faithfully. Would definitely recommend the hotel. Asiakkaiden turvallisuus on majoituspaikalle ensisijaisen tärkeää, ja sen henkilökunta onkin ryhtynyt ylimääräisiin terveys- ja hygieniatoimenpiteisiin. Ainutlaatuisia majoituspaikkoja Arviot Artikkelit Sesonki- ja juhlapyhätarjoukset.

Locanda Fiorita, Venetsia – päivitetyt vuoden hinta

Please note that this property offers apartments in several locations. KAYAK etsii kohteesta Venetsia kaikki hotellin Locanda Fiorita saatavilla olevat huoneiden hinnat verkosta ja antaa sinun vertailla niitä löytääkseen parhaan hinnan. Truly a great little boutique hotel and authentic Venice experience. Hoping to have you as our guest, we send you our best regards. Suositellut Katso eniten suosituksia saaneet majoituspaikat Venetsiassa. Suositut suodattimet. Radisson Collection.