Logitech G Pro Wireless Download

Windows® 7 tai uudempi. Logitech Options on erittäin helppokäyttöinen, mutta silti täynnä upeita ominaisuuksia. The advanced LiPo battery is incredibly long-lasting and lightweight for no-hassles, worry-free wireless gaming. Logitech G HUB. Tuetut hiiret. Tämä innovatiivinen, koko matkalta langaton tekniikka murtaa viiveiden, yhteysongelmien ja virrankäytön asettamat rajoitukset ja tuottaa vakaan viiveettömän yhteyden yhden ms:n päivitysnopeudella — ilman johtoja.

Logitech G Pro Wireless Gaming Mouse

Tarvitsemasi kyvyt ovat siis aina saatavilla. Tutustu Logitechin hiljaisimpiin mekaanisiin näppäimistöihin ja uudistuneeseen klassikkoon. Optionsin parhaat ominaisuudet sekä helppokäyttöinen uudistettu käyttöliittymä — maksutta. Litra Glow. Saat kolmen kuukauden Calm Premium -tilauksen kaupan päälle ostaessasi Ergo-sarjan tuotteen. PRO-hiiri on pinnoitettu kestävyyden ja tartuttavuuden parantamiseksi.

logitech g pro wireless download

Kuulokkeet ja kovaääniset

Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei OLE sijaa ammattimaisessa e-urheilussa. Jätä takuuvaatimus. Kaapelin pituus : 1,80 m. Pyydä tukea. Langaton PRO perustuu Logitechin yli 35 vuoden kokemukseen hiirten suunnittelussa, valmistamisessa ja testaamisessa. Tarvitsemasi kyvyt ovat siis aina saatavilla. G HUB -vinkkejä ja -niksejä.

huawei p40 lite 4gb ram

Edistyksellinen Logitech G HUB -peliohjelmisto, RGB- ja peliprofiilit

Uusimman sisäisen tukirakenteen ansiosta hiiri painaa vain hämmästyttävät 80 grammaa. Mikä tahansa hiiren painike voidaan määrittää suorittamaan miltei mikä tahansa toiminto. Tarkin pelitunnistimemme. Suorita tuttuja ohjausalustan eleitä painamalla elepainiketta. Saat kolmen kuukauden Calm Premium -tilauksen kaupan päälle ostaessasi Ergo-sarjan tuotteen. Lisäominaisuudet edellyttävät Logitech Gaming Software -peliohjelmistoa, joka on ladattavissa osoitteessa logitechG. Lataa ja asenna uusin versio.

Lataa Logitech Options -mukautusohjelmisto

Logitech on ensimmäinen kulutuselektroniikkayritys, joka on merkinnyt tuotteisiinsa niiden valmistuksessa syntyneiden ilmastoa lämmittävien hiilipäästöjen määrän. Lataa muiden pelaajien, peliammattilaisten ja suosittujen striimaajien profiileja. Laajennettujen näppäintoimintojen avulla Logitechin näppäimistöt voidaan määrittää toimimaan juuri halutulla tavalla. Tekniset tiedot. Pyydä tukea. Kuulokemikrofonit ja kovaääniset. Hiiren johto saa aikaan kitkaa ja häiriöitä, joille ei Object Linking and Embedding sijaa ammattimaisessa e-urheilussa.