Lundby Basic Bedroom Set

Mukana lisäksi Love-seinätaulu, kirjat ja tyyny. L Suprise Light Glitter. Lopuksi he pitivät yhdessä konsertin käsintehdyillä soittimillaan. Kauneus ja terveys. Lelut ja pelit 1.

Nuket & Pehmolelut tuotemerkiltä Lundby

Nukke ei sisälly settiin. Toimitukseen sisältyy kaksi nukkea ja 11 puukalustetta. Perheen kunnioitettu isä on Sylvanian kylän pormestari. Suloisilla hahmoilla on liikkuvat jäsenet ja niiden kankaiset asut voi pukea ja riisua. Kauneus ja terveys.

lundby basic bedroom set

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Lundbyn huoneilla voit lisätä talon pinta-alaa. Hoitopöydässä on avattavat laatikot ja vauvansängyssä on paljon kauniita yksityiskohtia. Lundbyn sähkökäyttöisiä osia saa käyttää ainoastaan Lundbyn nukkekodissa Lundby-muuntajalla. Nukkekotimoduuleja on saatavana kolmessa eri koossa, ja niissä on käännettävät seinät ja Sandberg Wallpaperin upeat tapetit. Lundby Life -nukkekodin takaseinä on irrotettava, jolloin talossa void 9 Lundby Life nukkekoti. Realistic design. Huoneella voit lisätä nukkekodin pinta-alaa, olipa kyseessä sitten kerrostalo, omakotitalo tai mökki.

auton laturin hihna

Pin on Dollhouse_ lundby

Luo nukkekotiin viihtyisä valaistus sen avulla. Barbara Dale on rauhallinen ja naisellinen äiti. Muuntajan johto kuuluu myös Alakerta-settiin. Hän lähettää joka vuosi itse tehdyt syntymä 1 Sylvanian Families – Goat Family – Valmistettu puusta, täydelliset lastenhuoneeseen! Ariana ja Andre ovat taitavia käsistään ja rakastavat neulomista ja kirjomista.

Lundby Lundby Basic Sovrumsset – Nuket & tarvikkeet |

Liity Vertaa. Koti ja kodinsisustus. Viimeistele sydän- ja tähtileimoilla ja laita hyllyyn muiden keramiikkaesineiden joukkoon. What you get: 1 x Table. Tässä nukkekodissa oma luovuutesi on kaiken a ja o. Lundby Nukkekoti on klassinen nukkekoti todella hienoilla yksityiskohdilla.