Macbook Pro Mid 2010 A1278

Hyvälaatuinen tuote odotusteni mukaisesti. Ei pidä latausta alkuperäisenä. Myydään hyväkuntoinen Macbook pro mid 13 tuumaan näytölläKone ollut erittäin vähällä käytöllä ja mukaan saa koneen yleisilmettä piristävät billebeino tarratki Tori Tulostin ja etikettitulostin. Viestisi on lähetetty onnistuneesti Voit lukea viestejäsi ja vastata niihin Torin sivuston tai sovelluksen Viestit-osiosta.

Akkuja sopii laitteelle Apple MacBook Pro 13 A1278 (Mid 2010)

Täysin toimiva macbook. Mukaan tulee laturi Tori Tyhjennän koneen kun sopiva ostaja löytyy. Ei haittaa käyttöä. MacBook Pro -mallit on järjestetty niiden markkinoilletulovuoden mukaan uusimmasta alkaen. Alhainen hinta, korkea laatu, nopea toimitus. Apple Macbook Pro

macbook pro mid 2010 a1278

Korvaa seuraavat tuotteet

Vertaa Applen osanumeroa alla olevaan luetteloon, niin löydät oman mallisi. Ei haittaa käyttöä kuten toisesta kuvasta näkee. Guillaume on Myydään MacBook Pro 13 Mid Näet yksityiskohtaiset tekniset tiedot klikkaamalla mallin nimeä. Nouto lähialueelta. Nettimarkkina

dodocool 14 in 1

Apple MacBook Pro 13 A (Mid ) tuotteet – BatteryUpgrade

Kannettava tietokone. Tori Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen viikon ajan. MacBook PRO mid Product reviews mohamed on Sähköparranajokone ja sähköhammasharja.

Myydään macbook pro –

Tilini Elektroninen posti. Mukaan virtapiuha ja suojapussi Tori Ollut vuodesta saakka hyvin vähällä käytöllä, ainoastaan nettiselainta käytetty elokuvien katselemiseen. Akku vaatisi uusintaa, toimii Macbook Pro 13 gb.